Aku manusia tak sempurna ~

Isnin, 1 Oktober 2012

Samsung corby II


Alhamdulillah dapat beli hanpon baru . Inilah dia Samsung corby II .Shomel tak guys ? Ramai orang pakai telefon ni sekarang kan . Dah lama ngidam nak pakai telefon ni cuma tunggu masa telefon lama aku rosak je . Hehe hari ni dapat jugak rasa samsung corby II ni .


Harganya tak lah semahal samsung galaxy tab tuu . Dan tak pula secanggih I-phone dan blacberry . hehe .  Mampu sangat setakat nak beli yang macam tu tapi memandangkan ia bukan satu keperluan bagi aku . Elakkan membazir , so duet pon jimat . Ke camner guys ?


Telefon ni dah cukup complete ! Dapat   sms , call orang , amik gambar dan dapat dengar music . Nak apa lagi ? nak online facebook pon boleh .  Wifi pun ada beb ! Aku pilih yang warna hitam kuning . Siap suruh dia tinted terus . Telefon baru kan , kot-kot calar . hahaha .Mula-mula beli sayang la , lama-lamaa pakat main baling je ! Terbaiklah samsung corby II !

1 ulasan:

  1. Huntong laa ade phone baru !
    <--CCP-->

    BalasPadam